dim/astr — Ζώδια 10/10-23/10

Το ωροσκόπιο του dim/art. Η dim/astrολόγος κυρία Νταίζη Σεκέρογλου προβλέπει το μέλλον. Διαβάστε, αν τολμάτε.

ΙχθύεςΙχθείς

Σαν πολλές τζαμαρίες δεν έχετε βάλει στον 6ο οίκο σας, της κοινωνικότητας, ε; Ε; Αφήστε τις κυριολεξίες και μην τα κάνετε όλα ενυδρείο, γιατί έρχονται τ’ άλλα ζώδια και κολλάνε τη μύτη τους και το κάνουν χάλια και μετά ποιος τα καθαρίζει; Επίσης, αυτές οι μπουρμπουλήθρες που βλέπετε δεν είναι εφέ – είναι ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας που ουρλιάζει να μην τον πασπαλίζουν με ψαροτροφές. Μην κάνετε την πάπια.

ΚριόςΚριός

Έχετε τον ήλιο απέναντί σας στον Ζυγό και δεν βλέπετε τίποτα. Τριγυρνάτε στο σύμπαν κουτουλώντας στα άλλα ζώδια και υπάρχουν πολλά παράπονα. Ταυτόχρονα, ο Άρης και η Αφροδίτη έχουν πάθει τέτοια δυσαρμονία στο ζώδιό σας και μυρίζεστε παντού τόσες συνωμοσίες που θα θέλατε να μην ήσασταν Κριός αλλά Κοριός. Όλα θα είναι καλύτερα αν καθαρίσετε τα γυαλιά σας και βγάλετε τα ρημάδια τα ακουστικά.

ΤαύροςΤαύρος

Περιμένοντας την πανσέληνο, την έκλειψη και τον Ερμή να γυρίσει ανάδρομος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, αποφάσισε καλού-κακού να καταργήσει και τις γούνες και τα διαφανή νεγκλιζέ φέρνοντας αναστάτωση και κρίση στα ερωτικά σας. Συγκρατηθείτε και μην τριγυρνάτε ρουθουνίζοντας με την κεφάλα κάτω. Ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό – εκείνα τα μερεμέτια στον 5ο σας οίκο, για παράδειγμα, από τότε που προσπαθούσατε να πετύχετε κουνούπια με τα κέρατά σας.

ΔίδυμοιΔίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που ετοιμάζεται να έρθει θα σας κάνει απόμακρο και θα σας υποχρεώσει να ορθώσετε γύρω σας ένα τείχος – μπορείτε να το πείτε και Διδυμότειχο, δεν θα παρεξηγηθώ εγώ. Φροντίστε μόνο αν το αποφασίσετε, να το αποφασίσετε ομόφωνα, γιατί έτσι κλεισμένοι που θα είστε, αν αρχίσετε να τσακώνεστε μεταξύ σας μέσα στα σκοτάδια με τη Νέα Σελήνη και την έκλειψη, θα είναι ιδιαιτέρως άβολο, και δεν υπάρχει πρόβλεψη για διάσπαση ζωδίων στην αστρολογία.

ΚαρκίνοςΚαρκίνος

Είστε σίγουροι ότι υπάρχετε; Είστε; Γιατί εγώ έφαγα τον κόσμο για να σας βρω αυτό το διάστημα. Τελικά είδα κάτι που έμοιαζε με δαγκάνα πίσω από το πλαστικό κασελάκι με το θησαυρό μέσα στο ενυδρείο των ιχθύων (βλέπε παρακάτω ζώδιο ιχθείς). Αν θέλετε να είστε διακοσμητικό στοιχείο στη ζωή ενός ιχθύ, με γεια σας με χαρά σας. Και πάψτε να τραβολογάτε τα φύκια, δεν κάνουν για σούσι, κι αυτά πλαστικά είναι.

ΛέωνΛέων

Καμία όρεξη δεν έχετε για κοσμικά γεγονότα αυτό το διάστημα, αλλά τη Νέα Σελήνη δεν θα την αποφύγετε, πάρτε το απόφαση. Γιατί όχι μόνο δεν αναβάλλεται, αλλά γίνεται και στον Ζυγό, εκεί που είναι ο οίκος των επαγγελματικών σας. Βάλτε λοιπόν ένα φιλεδάκι και λίγο τζελ στη χαίτη σας που σηκώθηκε μόλις ακούσατε για επαγγελματικά, αφήστε κάτω το τηλέφωνο και ψυχραιμία: αρκεί να μην κάνετε καινούργιες συμφωνίες, δεν χρειάζεται να κάνετε και καινούργιες διαφωνίες.

ΠαρθένοςΠαρθένος

Αυτό το διάστημα έχετε το δικαίωμα να τραγουδάτε «Άσε τα όχι και τα μη / έχω ανάδρομο Ερμή». Δεν μπορώ να εγγυηθώ πόσους θα πείσετε, αλλά εσείς δοκιμάστε το, δεν χάνετε τίποτα. Αν είστε τυχεροί, μπορεί με το τραγούδι σας να τρομάξει και ο Άρης και να σας αφήσει ήσυχους λίγο ακόμα, πριν έρθει πάλι στο ζώδιό σας και γεμίσει τον τόπο κράνη και ασπίδες και συμπράγκαλα που θα θέλει να του γυαλίσετε.

ΖυγόςΖυγός

Ο Ερμής είναι στο Ζυγό και ο τράχηλός σας διαμαρτύρεται, εσείς όμως επιμένετε να τον υπομείνει τον ζυγό και ν’ αφήσει τα sms και τα inbox. Τώρα, πώς περιμένετε ο Ερμής με τα φτερωτά του σανδαλάκια να πάει να οργώσει τα χωράφια, μόνο εσείς το ξέρετε. Κάποιος πρέπει να σας το πει, να μην μπλέκεστε με πράγματα που δεν έχετε ιδέα. Θα σας το πω εγώ: Μην μπλέκεστε με πράγματα που δεν έχετε ιδέα.

ΣκορπιόςΣκορπιός

Όποια πέτρα κι αν σηκώσουμε, βρίσκουμε εσάς από κάτω αυτές τις μέρες. Ακόμα κι η Αφροδίτη πέρασε από το ζώδιό σας αλλά δεν έκατσε πολύ – για την ακρίβεια έφυγε τσιρίζοντας «ένα μαμούνι, ένα μαμούνι». Εσάς εννοεί. Γι’ αυτό, μην προσπαθήσετε να ξεκινήσετε καινούργια σχέση. Κι αν ναι, φροντίστε να βγείτε πρώτα από κάτω από την πέτρα.

ΤοξότηςΤοξότης

Φεύγοντας από τον Σκορπιό η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιό σας, πράγμα πολύ επικίνδυνο όταν έχετε στα χέρια σας τόξα και βέλη και τέτοια πράγματα. Προσπαθείτε να την εντυπωσιάσετε και στο μεταξύ έχετε ξεκάνει όλες τις δεκαοχτούρες του κόσμου, ενώ επειδή πήρατε ξώφαλτσα και τον Ερμή που περνούσε από εκεί κοντά, σε λίγο θα γυρίσει ανάδρομος για να σας πει δυο λογάκια. Δεν ωφελεί να κλειδωθείτε στο βε-σε για να τον αποφύγετε.

ΑιγόκερωςΑιγόκερως

Η σύνοδος Ουρανού και Πλούτωνα στο ζώδιό σας σάς έχει αγχώσει γιατί έχει τραβήξει σε μάκρος. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, πρέπει να περιμένετε μέχρι να πουν όλα τα ανέκδοτα που ξέρουν και οι δύο, και μετά να φύγουν για να μπορέσετε να μαζέψετε το αχούρι που έχουν αφήσει και να προλάβετε να κάνετε τα ψώνια για την άλλη σύνοδο, του Δία με τον Κρόνο, που εγκυμονεί εξελίξεις από βδομάδα. Άντε, υπομονή και καλή Δευτεριά.

ΥδροχόοςΥδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αυτό το διάστημα σας βάζει να τρέχετε για τα ερωτικά σας. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μετά θα σας κυνηγάει και ο Άρης και δεν το θέλετε γιατί είναι και λίγο μοβόρος, ξέρετε. Καλύτερα καθίστε και λίγο στο σπίτι σας – 12 οίκους έχετε, βρείτε έναν και καθίστε αντί να ιδρώνετε και να ξεϊδρώνετε. Δεν σας πάει – δεν είστε ιδρωχόος με γιώτα. Ούτε ζώδιο αέρος-αέρος.

sekeroglou thumbΗ κυρία Νταίζη Σεκέρογλου γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και διδάχτηκε την αστρολογία από τη θεία της, Σουλτάνα Καλαμποκίδου, που έλεγε το καλύτερο φλυτζάνι στο Καντίκιοϊ. Μετά τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Αίγυπτο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 χρημάτισε σύμβουλος της πρώτης κυρίας της χώρας, Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου. Σημαντικοί εκπρόσωποι της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής του τόπου ζητούν καθημερινά τις συμβουλές της για σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική ζωή και την καριέρα τους. 

Ακούστε την κυρία Νταίζη Σεκέρογλου κάθε Τετάρτη 8-10 στον αμάγκι (amagiradio.com), στην εκπομπή Η Σήμερον ως Αύριον και ως Χθες.

* * *

εδώ άλλες προβλέψεις της κυρίας Νταίζεις (επαληθεύτηκαν όλες)

Το dim/art στο facebook
Το dim/art στο facebook

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.