dim/astr — Ερωτικές προβλέψεις

Το ωροσκόπιο του dim/art. Η dim/astrολόγος κυρία Νταίζη Σεκέρογλου προβλέπει το μέλλον κάθε όποτε της έρθει. Προσοχή: ό,τι γράφεται δεν ξεγράφεται.

Σε αυτό το επεισόδιο: Γυναίκες! Η Τζένη Βάνου προβλέπει το ερωτικό σας μέλλον με τα τραγούδια της. (Οι φίλοι άρρενες θα περιμένουν να μάθουν το ερωτικό ριζικό τους στο επόμενο επεισόδιο).

 Κριός

ΚριόςΟ έρωτας το 2014 στην άβυσσο σας ρίχνει. Με μια πέτρα δεμένη στο λαιμό κατρακυλάτε, κατρακυλάτε μέχρι να προσκρούσετε σε κάτι σκληρό, μοιάζει με τη σκληρή του την καρδιά, αλλά καρδιά δεν είναι. Είναι το τεράστιο εγώ του που έχει καθίσει πάνω στο διογκωμένο  ήπαρ του. Ουίσκια, μπράντια και μπακάρντια έχουν  κάνει το θαύμα τους. Το φλογισμένο δέρμα του και η καυτή του η ανάσα που βγαίνει με δυσκολία σας κάνουν να λειώνετε σαν κερί. Προσέξτε όμως γιατί το κέρινο χρώμα του πάλαι ποτέ γεμάτου αυτοπεποίθηση σαγονιού, μπορεί να  προμηνύει τελετές όχι μαύρης μαγείας με τις οποίες ποθείτε να του λύσετε τα μάγια, αλλά τελετές με κεριά και λιβάνια που καταλήγουν σε νερόβραστους καφέδες και λαστιχωτά κουλουράκια. Και τότε σίγουρα θα μάθετε τι αισθάνεστε τελικά και αν κατά τύχη κάτι δεν πάει καλά και σηκωθεί να σας δώσει το χάδι που τόσο ποθείτε,   σίγουρα θα λειώσετε και εσείς μαζί του για πάντα  μέσα στην αγκαλιά του αφού θα έχετε σβήσει και χαθεί από το φόβο σας μπροστά στη καυτερή φλόγα των ματιών του, τα μυτερά του δόντια, τη μαυροκόκκινη κάπα του και τα ματωμένα του άσπρα γάντια. Στην περίπτωση αυτή η σύνοδος των πλανητών σας προτείνει να  ολοκληρώσετε τον έρωτά σας με μια κραυγή: « Ω! αλί , αλί και τρισαλί Κρίστοφερ Λη θέλω μαζί σου να κλειστώ μέσα στη γη.» 

Ταύρος

Ταύρος

Γαλανομάτης ο νέος σας έρωτας, με δύο μάτια γαλανά σαν τ’ ουρανού κομμάτια, σε δυο τέρμινα θα σας έχει κάνει σαρανταδυό κομμάτια. Το ένα για Χίο θα τραβήξει, το άλλο για Μυτιλήνη  και τα υπόλοιπα σαράντα παλικάρια στης  Ύδρας τα στενά θα ψάχνουν το δίκτυο 21 σε φόρα, ημερίδες και συνέδρια για να ξαναφέρουν όλοι μαζί το 1821. Με αντίπαλο  τον  Άρη, που μόλις βγήκε ορεξάτος από τον οίκο του, οι πιθανότητες να γευτείτε επιτέλους τα δυο γλυκά  βελουδένια χειλάκια που μοιάζουνε με κόκκινα γεράνια, είναι ελάχιστες. Ο Άρης εντός δευτερολέπτων, όσο κρατά ένας ψεκασμός, θα εντοπίσει τα γαλανά  μάτια και τα γλυκά χείλη που εσείς κοιμώμενη τον ύπνο της αθώας περιστεράς, πιστεύετε ότι σας έστειλε η μοίρα. Μα και εσείς καλή μου, να μην υποψιαστείτε τίποτα; ματάκια και χειλάκια φλογερά, γλυκά, βελούδινα τι να σας κάνουν εσάς, τον Άρη τους γυρεύουν, να δώσουν και να πάρουνε χαρά, σε χέρια αντρίκια, ψωμωμένα, δυνατά. Δυνατό, διπλό να φτιάξετε τουρκικό καφέ να φύγει ο διπλός,  γλυκός  καημός σας και όσο υπάρχουν νταλικέρηδες με μαύρα μάτια σκοτεινά, αξύριστο πρόσωπο και χείλη κίτρινα από το τσιγάρο, έχετε κάποια ελπίδα,  αν όχι να αγγίξετε τα ουράνια, τουλάχιστον να σας έρθει ο ουρανός της νταλίκας σφονδήλι.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το να ονειρεύεστε συχνά πυκνά το θεό δεν θα σας βγει σε καλό. Το μεγαλύτερο διάστημα του 2014 ο θεός  θα αναπαύεται σε κάποιο σαλέ στο Νταβός της Ελβετίας. Θα προσπαθεί να ξεδιαλύνει όλα όσα έχουν γίνει στο Νταβός τις τελευταίες δεκαετίες. Τόσες συναντήσεις, τόσοι διαπρεπείς πολιτικοί, τόσα  χιόνια, τόσα εθνικά πιρούνια  να κονταροχτυπιούνται στα φοντύ, τόσα ταριχευμένα ζώα να διακοσμούν τις μεγαλοπρεπείς αίθουσες, τόση ξύλινη επένδυση παντού, τόσος ξύλινος λόγος να καίγεται στα τζάκια. Η Αφροδίτη ήρθε επιτέλους μια φορά στην ώρα της. Παρακολουθήστε με ευλάβεια το σεμινάριο που διοργανώνει  από κοινού  με τους ψυχολόγους της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχολογικής Εκμετάλλευσης – προσοχή Η Εταιρεία Ελληνικής Ψυχολογικής Εκμετάλλευσης  είναι η μαϊμού εταιρεία, μην μπερδευτείτε και πάτε σε μαϊμού σεμινάριο!- και θα δείτε μεγάλη πρόοδο στη  σχέση σας. Αντί να κλαίει ο θεός μαζί σας, θα κλαίει ο πρώην αγαπημένος σας, ο οποίος αν και πρώην πληρώνει ακόμα τις δόσεις της κάρτας σας. Στο τελευταίο λογαριασμό του σεμιναρίου που θα του στείλετε και αφού τον έχετε για τα καλά ξεπεράσει και έχετε μάθει να αγαπάτε επιτέλους μόνο τον εαυτό σας,  δηλώστε του ότι θα παρακολουθήσετε νέο σεμινάριο για να μάθετε ξανά πώς να  αγαπάτε τους άλλους και απαιτείστε να σας καλύψει τα έξοδα. Έτσι κι αλλιώς και εσείς να μην ξέρετε γιατί πρέπει να το κάνει, αυτός  γνωρίζει πολύ καλά ότι  τρέχοντας από σεμινάριο σε σεμινάριο για τις ανθρώπινες σχέσεις, ούτε θεός, ούτε φίλος,  ούτε ένας απλός άνθρωπος δεν θα σας ξαναπλησιάσει ποτέ.   

Καρκίνος

Καρκίνος

Όλα τα αφήνετε στην τύχη, αυτή είναι η τύχη και η ατυχία όλων των Καρκίνων. Τυχαία τον γνωρίσατε, τυχαία τον αγαπήσατε, γιατί  ήταν μοιραίο. Τώρα όλα αυτά τα σχέδια πώς θα τον συναντήσετε τυχαία, πώς θα κάτσετε τυχαία δίπλα του στο τραπέζι, πώς θα αισθανθείτε μια τυχαία ζάλη και πώς θα λιγοθυμήσετε τυχαία στην αγκαλιά του, καλό είναι να μην το μάθουν οι άλλοι Καρκίνοι. Κι αυτοί τα ίδια κάνουν, αλλά αν μαθευτεί ότι η τύχη όλων των Καρκίνων δεν είναι τίποτα άλλο παρά μεθοδική μεθόδευση του τυχαίου, τα άλλα ζώδια που ζηλεύουν έτσι κι αλλιώς την τύχη σας, θα πέσουν να σας φάνε. Και εντάξει αν σας πίνουν και σας τρώνε σαν μικροί θεοί, αν σας κατασπαράξουν σαν μικροί λύκοι, την έχετε βάψει στο γκρίζο χρώμα του Πλούτωνα. Πείστε λοιπόν το παράξενο, περίεργο και ωραίο παιδί που «τυχαία» αγαπήσατε, ότι η μοίρα σας ένωσε και για αυτό χαλάλι τα δάκρυα και οι πίκρες χαλάλι του. Δηλώστε σκλάβα του για πάντα, βεβαιώστε τον ότι χωρίς αυτόν δεν ξέρετε που να πάτε, τι να κάνετε και τι θα απογίνετε. Κι όταν τον βαρεθείτε και η «τύχη» για άλλη μια φορά φέρει στην πόρτα του καθαριστηρίου, όπου θα σας πιάσει και πάλι η γνωστή σας ζαλάδα,  το νέο σας αφέντη, την ώρα που θα λιγοθυμάτε στην αγκαλιά του ψιθυρίστε του «πόσο άτυχη είμαι, αντί να σβήσω για πάντα  στο απύθμενο βάθος των ματιών σας που μετά βίας διακρίνω μέσα στη ζάλη μου, σβήνω στα χέρια σας, κρατήστε με γερά γιατί από την τελευταία μου λιγοθυμία έχω παχύνει λίγο και το τελευταίο μου lifting μου ‘ χει πέσει λίγο βαρύ!»

Λέων

Λέων

Δύσκολοι πάντα οι αποχαιρετισμοί για σας. Το άσπρο μαντιλάκι σας που κουνάτε σε όποιον απομακρύνετε από εσάς  γεμίζει ρίμελ και γκρίζα σκια Dior  εν ριπή δακρύων των οφθαλμών σας. Και άντε πάλι καινούριο μαντιλάκι και καινούριο μακιγιάζ και καινούριοι χωρισμοί. Ο Δίας όμως είναι ανένδοτος, με χωρισμό θα σας κατακεραυνώσει και το 2014. Μόνο που τώρα ο οίκος σας βρίσκεται υπό τη θετική επιρροή της Αθηνάς που  με τη σοφία της  σας δίνει τη δύναμη να πείτε επιτέλους εσείς το μεγάλο «Άντε στο καλό» της ζωής σας. Είπε πως έγινε καλό παιδί, ήρθε και στρώθηκε στον καναπέ σας, σας φόρεσε καπέλο όλες τις αθλητικές εκπομπές, έφαγε το φαγητό σας, κοιμήθηκε στο κρεβάτι σας,  μα δεν έβαλε μυαλό. Τα σφάλματά του πολλά, τρελός και αδέσποτος παρόλη την αγάπη, αλλά εσείς δεν τον θέλετε έτσι. Θέλετε έναν τρυφερό, ερωτιάρη, έξυπνο, με γκρίζους κροτάφους, τριχωτό στέρνο, μακριά ματόκλαδα που λάμπουν και δυο λακάκια στα με δύο ημερών γένια μάγουλά του, άντρα. Και τελικά τι έχετε; Έναν άντρα που γεννήθηκε για να υπογράφει ζημιές. Έναν άντρα που δεν ξέρει ούτε την υπογραφή του,   ούτε την αρματωσιά του που πρέπει να βάζει. Με δύο  λοιπόν «Άντε στο καλό, άντε στο καλό» διαγράψτε τον και ρίξτε τον στο γιαλό. Και αν ο γιαλός πάλι στα πόδια σας τον ξεβράσει βράστε μία κότα αλανιάρα, φτιάξτε με το ζουμί της σπυρωτό πιλάφι, καλέστε τους φίλους σας για δείπνο και μην τους δείξετε τι έχετε μέσα στον καταψύχτη σας.

Παρθένος

Παρθένος

Το 2014 σας οπλίζει με θάρρος και πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα. Θα προχωρήσετε ακάθεκτη και θα πέσετε με φόρα στα πλοκάμια Εκείνου. Θα γευτείτε το μέλι των φιλιών και των χαδιών του. Και όταν του χταποδιού το μελάνι θα μαυρίσει την καρδούλα σας, θα καταλάβετε τα φοβερά του ψέματα με τα οποία  μεν σας ανάβει τα αίματα, γιατί το αίμα μεν νερό δε γίνεται αλλά το αίμα με το ψέμα κρασάκι γίνεται και γουλιά γουλιά σας φαρμακώνει την καρδιά και φουντώνει το έλκος και τις αιμοροϊδες σας. Παραδοθείτε του λοιπόν από αγάπη, λιώστε στην αγκαλιά του, αφεθείτε στα στιβαρά του χέρια. Κι όταν χωμένη στα γραμωμένα στήθια του ακούσετε την ηχώ της φωνής των άλλων γυναικών που έχουν περάσει κι αυτές από εκεί,  να σκούζουν «ζημιές, ζημιές, μας κάνεις ζημιές, ζημιές  μεγάλες ζημιές»  αποφασίστε να δράσετε ατάκα και επιτόπου. Καλωδιωθείτε με τα πιο σύγχρονα συστήματα του FBI, θα τα βρείτε σε τιμή ευκαιρίας στην πλατεία Κουμουνδούρου, και καταγράψτε τις απελπισμένες αυτές γυναικείες φωνές. Κι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, βάλτε του να ακούσει το μαγνητοφωνημένο μήνυμα της πονεμένης σας ψυχής λέγοντάς του «Ακούς, ακούς, ακούω να λες», καρφώστε του το νεογέννητο φεγγάρι στην καράφλα, παρατήστε τον στην έρημη χώρα της μη αγάπης και αφήστε τη Νικολούλη να τον αναζητά εναγωνίως.          

Ζυγός

Ζυγός

Τέρμα τα αστεία. Τη νέα χρονιά πρέπει να ορθώσετε το ανάστημά σας και να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Επειδή στον εργασιακό σας χώρο έτσι και διεκδικήσετε το δικαίωμά σας να μην εργάζεστε περισσότερο από 10 ώρες  και αν απαιτήσετε τους μισθούς των τριών μηνών που σας οφείλει το αφεντικό σας, θα βρεθείτε στη μακριά λίστα των ανέργων, που είναι μακρύτερη και από τη λίστα δώρων του Αι- Βασίλη, πρέπει να στραφείτε σε άλλους αγώνες για τα δικαιώματά σας.  Η θέση όλων των πλανητών στην παρούσα φάση ευνοεί  τον αγώνα που πρέπει να δώσετε για να υπερασπιστείτε το δικαίωμά σας να τον αγαπάτε. Εκείνον που σαν τρελή τρέχετε να βρείτε με τα στήθια σας να καίνε, εκείνον που σας κάνει να λιώνετε, να πονάτε, να λαχταράτε. Ζητήστε τη βοήθεια του ΠΑΜΕ, εξηγήστε τους πως δεν έχουν το δικαίωμα να σας περιφρονάνε μαζί του όταν σας δούνε, να λένε ότι είστε αμαρτωλή που λιώνετε στο δικό του το φιλί. Αν υποσχεθείτε στους ατρόμητους και σκληραγωγημένους στους κοινωνικούς αγώνες Παμίτες, καταλήψεις δημόσιων κτιρίων, διακοπή κυκλοφορίας στις βασικές οδικές αρτηρίες της χώρας,  γιαούρτωμα και υβριστικά συνθήματα προς τους πουλημένους πολιτικούς και άλλα τέτοια επαναστατικά, τότε θα βγούνε μαζί σας στους δρόμους με πλακάτ και σημαίες και ντουντούκες να κραυγάζουν μαζί σας «Αν είναι η αγάπη αμαρτία θα βγω να το φωνάξω με λατρεία, θα βγω να το φωνάξω να το πω πως είμαι αμαρτωλή που σ’ αγαπώ».

Σκορπιός

Σκορπιός

Κλείστε παράθυρα, πόρτες, μπαλκονόπορτες, την πόρτα του γκαράζ και της αποθήκης. Κρυφτείτε. Μην πληρώνετε το ηλεκτρικό, τον νερό, το τηλέφωνο, τα χαράτσια, τις ασφάλειες, και τα τέλη. Κόψτε το φαγητό και το ποτό. Ρούχα δεν θα χρειαστείτε έτσι κι αλλιώς. Ένα πάπλωμα για δυο άτομα σας φτάνει και περισσεύει. Οι πλανήτες και όλο το ηλιακό μας σύστημα έχουν συνωμοτήσει για να χαρείτε χωρίς καμία ενόχληση τον ανεπανάληπτο έρωτά σας. Εσείς κι αυτός δυο σπίτια κλείσατε και πήρατε τους δρόμους και αψηφήσατε ακόμα και τους νόμους για να ζήσετε τα λαθραία βράδια σας. Μα και με κλειστά τα σπίτια σας τους Φόρους Ακίνητης Περιουσίας  πάλι εσείς θα τους πληρώσετε. Και τότε ίσως να σκεφτείτε «δυο σπίτια κλείσαμε κι ίσως να’ ταν λάθος» αλλά αν αμέσως κοιταχτείτε με τον έτερο υπεύθυνο του λάθους και συνομολογήσετε ότι «αλλά μεθύσαμε απ’ το μεγάλο πάθος» ο θεός Έρωτας θα σβήσει  το λάθος βάζοντας επιτέλους το κόμμα στο σωστό στίχο «πήραμε τη ζωή μας λάθος, κι αλλάξαμε ζωή». Εσείς δε χρειάζεται να αλλάξετε ζωή, χρειάζεται να αλλάξετε πλευρό, γιατί αν νομίζετε ότι ένα απλό «έρωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε κι αγάπη ωραία» φτάνει για να αντέξετε χωρίς φαγητό, ηλεκτρικό, νερό  και τηλέφωνο μια ολόκληρη ζωή, σε λάθος πλευρό κοιμάστε.  

     

Τοξότης

Τοξότης

Πολλά και πολλούς μπορεί να αρνηθείτε εντός του 2014. Το ΠΑΣΟΚ, τα υπο- Πασοκ, τη ΔΗΜΑΡ και τις τάσεις της, τους 58 και τους διαιρέτες τους,  τη ΔΡΑΣΗ και τις υπο-δράσεις της, τους Οικολόγους και τις πανίδες και χλωρίδες τους, το ΣΥΡΙΖΑ με   τις Ζωίτσες και τις μικροζωούλες  του, τη Νέα Δημοκρατία χωρίς τη Δημοκρατία της, και κάποιους άλλους ακατανόμαστους. Όμως η θέση του Πλούτωνα είναι σταθερή και ακλόνητη, όπως η Βίβλος και το Κεφάλαιο. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε την αγάπη σας. Το τίμημα της άρνησής σας θα είναι πολύ μεγάλο, αβάσταχτο. Μέχρι και την ποινή του θανάτου μπορεί να επιφέρει μια τέτοια άρνηση. Το τραγούδι σας για το 2014 δεν αστειεύεται. Αν αρνηθείτε την αγάπη σας, κακό μεγάλο θα σας έρθει στο κεφάλι, οι φίλοι θα σας αρνηθούν και τέλος τα χάδια και τα φιλιά για όλο το υπόλοιπο της ζωής σας. Θα βλέπετε χείλη σαρκώδη,  ροζουλιά, λαχταριστά, έτοιμα για δάγκωμα  και δεν θα μπορείτε να τα φιλήσετε, μόλις θα πλησιάζετε αυτά θα απομακρύνονται, όπως η δημοκρατικός σοσιαλισμός  που όσο νομίζεις ότι τον πλησιάζεις  τόσο γίνεται ή λιγότερο δημοκρατικός ή λιγότερο σοσιαλισμός. Όχι, τελεία και παύλα, δεν μπορείτε να αρνηθείτε την αγάπη σας, γιατί  θα την πληρώσουμε ακριβά τη νύφη κι όλοι οι υπόλοιποι. Θα σκοτεινιάσει ο ουρανός και ήλιο θα βλέπουμε μαύρο, και άντε μέσα στο κατασκόταδο να μπορέσουμε κι εμείς να ξεχωρίσουμε ποια αγάπη να κρατήσουμε και ποια να αρνηθούμε. Εδώ και τώρα, φιλήστε σταυρό και δώστε όρκο βαρύ «αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου να πέσω να πεθάνω».

Αιγόκερως

Αιγόκερως

Χίλια ο τυχερός σας αριθμός το 2014. Διαβάστε το «Χίλιες και μια νύχτες», το «Χίλιες λεύγες κάτω από τη γη», δες τε «Χίλια εννιακόσια» και τραγουδήστε δυνατά μέσα στο μετρό το τραγούδι σας «Χίλιες βραδιές», χίλια ευρώ σίγουρα δε θα μαζέψετε στο μπορντό σας μπερεδάκι, αλλά  ό,τι και αν σας δώσουν  κέρδος θα είναι για σας. Ο ερωτικός σας σύντροφος των τελευταίων χιλίων ημερών, δυστυχώς με χίλια θα το βάλει σύντομα στα πόδια. Μα κι εσείς χίλια φιλάκια στο λεπτό να ζητάτε κάθε τόσο, πόσο να αντέξει κι αυτός ο φουκαράς; Χίλια ένα, χίλια δύο, χίλια τρία και κατοχυρώθηκε η φυγή του με το σφυρί του δημοπράτη. Η ζωή είναι σκληρή και τα λέει έξω από τα δόντια, κανένα δε φοβάται η Σουλτάνα η Ζωή, αλλιώς τι σουλτάνα θα ήταν; Όσο και αν τον απειλείτε με το ξόρκι σας «χίλιες βραδιές θα μ’ αρνηθείς, χίλιες θα με ζητήσεις» ούτε σε χίλιες, ούτε σε μύριες βραδιές πρόκειται να γυρίσει. Θα θυμηθεί, δε λέω, τον έρωτα που ζήσατε και θα σας νοσταλγήσει, αλλά χίλια μύρια κύματα μακριά από το Αϊβαλί το πεθυμάς αλλά και πάλι δε γυρίζεις. Χίλιες βραδιές θα προσπαθεί το παρελθόν να σβήσει, κι όταν έρθει  μια βραδιά κι η μοναξιά θα τον τυλίξει, θα θυμηθεί τη δική σας συντροφιά και πάλι θα σας αναζητήσει. Αλλά με χίλια ευρώ στο χέρι, χείλη θα βρει και δυο και τέσσερα, να πάει να ξεχαστεί για τα καλά και το πρωί σαν θα ξυπνήσει χίλια θα πει ευχαριστώ που μπόρεσε να κρατηθεί και πίσω να μη γυρίσει.

Υδροχόος

Υδροχόος

Τόσα χρόνια ψυχανάλυσης, τόσα χρόνια στο ντιβάνι με την οστεοαρθρίτιδα να χειροτερεύει, με το αυχενικό σας, λόγω της σκληρότητας του μαξιλαριού της  θεραπείας να βρίσκεται μονίμως σε έξαρση, και ακόμα το πρωταρχικό σας αίτημα να μένει αναπάντητο  «θέλω να μ’ αγαπούν». Χρόνια φλέγεται το παιδικό σας τραύμα και η σπαραχτική φωνή σας κραυγή βοώντος εν τη ερήμω «μάνα γιατί δεν μ’ αγάπησες;» Σας το είπε καθαρά τόσες φορές, «δε σ’ αγάπησα γιατί έμοιαζες τόσο με τον μπαμπά σου, που μ’ άφησε και έφυγε  με την ψυχαναλύτριά του όταν του είπε ότι με παντρεύτηκε γιατί έμοιαζα με τη μαμά του»,  αλλά εσείς εκεί κολλημένη για πάντα με την απουσία της μητρικής ουσίας, εκτοξεύετε με πείσμα το αίτημά σας σε κάθε άντρα που γνωρίζετε μετά τα πρώτα πέντε λεπτά γνωριμίας. «Να μ’ αγαπάς». Ευλογημένη ευτυχώς από τις μούσες καταφέρνετε και κάνετε και κάτι ρίμες μούρλια. «Όπως αγάπησε ο Χριστός μου τον ληστή, σαν αμαρτία σε κορνίζα σκαλιστή, να μ’ αγαπάς. Όπως αγάπησε ο ήλιος την αυγή, κι όπως αγάπησε το βάλσαμο η πληγή, να μ’ αγαπάς. » Ο ανάδρομος Ερμής σας προειδοποιεί εδώ και καιρό στέλνοντας στα όνειρά σας ένα μαύρο άτι που χλιμιντράει σα να λέει «άλλαξε τροπάριο, μη ζητάς, πες εσύ τι δίνεις». Οι τελευταίοι οιωνοί είναι με το μέρος σας, τώρα που προσθέσατε και λίγη μελωμένη καψούρα στο κάλεσμά σας, οι άντρες μπορεί να μην περνούνε πια τόσο βιαστικά από τη ζωή σας.  Ακόμα και η ζηλιάρα η Ήρα το έχει επισημάνει από καιρό, δώσε στον κάθε Δία σου υποσχέσεις πλήρους υποταγής και αντί να μοιχεύει τρεις φορές, θα μοιχεύει δύο. Συνεχίστε λοιπόν  κι εσείς όλο το 2014 το ίδιο ρεφρέν και θα βγείτε κερδισμένη «Κι εγώ χορτάρι να πατάς, νερό να πίνεις αν διψάς, κι εγώ δική σου, αγάπη, μάνα κι αδερφή σου.»

.

Ιχθείς

Ιχθύες

Πάντα ήσασταν παιδί της νύχτας. Η ημέρα σας ξενερώνει, το πάθος σας είναι νυχτοπούλι, ξυπνάει με το σκοτάδι,  αντρώνεται, και παρότι καθαρό πάθος γυναικείο σαν αντρική κολόνια τραβάει τον έρωτα κατά πάνω σας και φλέγεστε, και στροβιλίζεστε, και το αγόρι σας καλείτε να’ ρθει να σας βρει  «Δεν ξέρω τι με πιάνει αγόρι μου, καθώς η νύχτα με τυλίγει, μες τις σκιές της πάντα χάνομαι ψάχνοντας τη χαρά τη λίγη».  Το αγόρι σας, η αλήθεια και το ψέμα σας, ο ατέλειωτος, ατέλειωτος καημός σας, σας αγαπάει και ας μη σας πάει όταν είστε τόσο μα τόσο παθιάρα. Το τρίγωνο των πλανητών του οίκου σας τον κρατάνε γερά μέσα στη σαγήνη σας, δε πρόκειται να τον χάσετε από άλλη γυναίκα, αλλά μπορεί να τον χάσετε από το δικό σας έρωτα «το γαρ πολύ του έρωτος γεννά παραφροσύνη» και το αγόρι σας σε ρόλο κυρα – Ευφροσύνης μπορεί να πνιγεί από την καυτή σας ανάσα και το κοχλάζον από πόθο αίμα σας. Για αυτό κόψτε τα πολλά  πολλά «Αγόρι μου, αγόρι μου, ανάσα μου και αίμα μου, χαρά μου, χαρά μου κι άνθρωπέ μου». Μιλήστε του με τα μάτια, τα βλέμματα μπορεί να καίνε κι αυτά, αλλά δεν τσουρουφλίζουν όπως τα λόγια. Ανοιγοκλείστε με νόημα τις τεράστιες βλεφαρίδες σας και πέστε του απλώς «αγόρι μου, μήπως θέλεις λίγο γιαούρτι με μέλι σερβιρισμένο με ένα χορό της κοιλιάς;» Και έτσι βέβαια μπορεί να τον χάσετε μια για πάντα εκεί επί τόπου, αν χρησιμοποιείτε τη λέξη «αγόρι μου» ως μεταφορά και όχι ως κυριολεξία, και το αγόρι σας παρασάγγας  απέχει από το να είναι αγόρι. Ε! αν τελικά είναι γραφτό σας να τον χάσετε μέσα στο 2014 τότε τραγουδήστε του λίγο πριν το τέλος «Αγόρι μου, αγόρι μου, αλήθειά μου και ψέμα μου, κι τελειωμένε μου πια καημέ μου. »

    

                  

sekeroglou thumbΗ κυρία Νταίζη Σεκέρογλου γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και διδάχτηκε την αστρολογία από τη θεία της, Σουλτάνα Καλαμποκίδου, που έλεγε το καλύτερο φλυτζάνι στο Καντίκιοϊ. Μετά τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Αίγυπτο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 χρημάτισε σύμβουλος της πρώτης κυρίας της χώρας, Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου. Σημαντικοί εκπρόσωποι της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής του τόπου ζητούν καθημερινά τις συμβουλές της για σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική ζωή και την καριέρα τους. 

* * *

εδώ άλλες προβλέψεις της κυρίας Νταίζης (επαληθεύτηκαν όλες)

Το dim/art στο facebook

Το dim/art στο facebook

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.