Υπέρ αναπαύσεως

Αυτό δεν είναι τραγούδι #472
Dj της ημέρας, ο Σωτήρης Κακίσης

Μετά τους τραγουδιστές-εγκυκλοπαίδειες που τραγουδούν όλα τα είδη του ελληνικού τραγουδιού και μέγα μέρος και του διεθνούς (όπου ο όρος εγκυκλοπαίδεια πλησιάζει και ερωτεύεται τον ειλικρινή όρο παντοπωλείον), είμαστε πια στους δίσκους κατά θέματα, όπως στις εγκυκλοπαίδειες τις θεματικές.

xryshkasetinataglentzedikapouegr-4Τα χασικλίδικα, τα γλεντζέδικα, τα πρόστυχα, τα χαχόλικα, τα τιτιβιστά, τα πιτσουνάκια, τα μίζερα, τα τυχαία, τα προκλητικά, τα αναστενάρικα τα ανακούρκουδα, τα κιλίμια, τα μπλε μαρέν, τα γιαουρτί, τα τσίφτικα, τα πολυβολικά, τα πετρογκάζ, τα κούλουμα, τα κυβερνητικά, τα υπόλοιπα, τα όλα. Το τα σημαίνει κάλυψιν του ανησυχητικού χώρου, μην ανασφαλείτε, εδώ το καλό πράμα, εδώ τα.

Απομένει να κοπάσουν οι κατηγορίες, να σωθούνε τα επίθετα, να μείνουνε μετέωροι και αχαρακτήριστοι οι χαρακτηρισμένοι και να βγει επιτέλους ο μεγαλεπήβολος δίσκος ΤΑ, όπου τρεις χιλιάδες τραγουδιστές θα τραγουδάνε εξίμισυ εκατομμύρια τραγούδια, νότες από τραγούδια, μία νότα από κάθε τραγούδι, μισή νότα, καμία. (Τα τραγούδια θα αναφέρονται σε τηλεφωνικό κατάλογο που θα μοιράζεται μαζί με τον δίσκο και τα ονόματα των τραγουδιστών σε λίγο πιο λιγνό τόμο με γενικό τίτλο ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ).

Πρώτη δημοσίευση: Σωτήρης Κακίσης, Τρόμος στο Κολλέγιο Νο 2, Ερατώ 1987.

* * *

Κάθε βράδυ, ένας συνεργάτης ή φίλος του dim/art διαλέγει ένα τραγούδι — ή, μάλλον όχι· αυτό δεν είναι τραγούδι, ή δεν είναι μόνο ένα τραγούδι: είναι μια ιστορία για ένα τραγούδι. Στείλτε μας κι εσείς ένα τραγούδι που δεν είναι τραγούδι στο dimartblog@gmail.com.

* * *

Εδώ άλλα τραγούδια που δεν είναι τραγούδια

Το dim/art στο facebook

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.