To dim/art έγινε λοιπόν ενός έτους. Έχουμε κάθε καλή πρόθεση να κάνουμε απολογισμούς και να δώσουμε ελπιδοφόρες υποσχέσεις για το μέλλον, αλλά προσπαθούμε ακόμα να συνέλθουμε από το χθεσινό πάρτι. Ευχαριστούμε συνεργάτες, φίλες και φίλους, αναγνώστες και αναγνώστριες, συντρόφους και συντρόφισσες που ήρθαν και μοιραστήκαμε τη χαρά για τον έναν χρόνο που πέρασε. Ευχαριστούμε και όσους ήταν κοντά μας νοερά, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και έστειλαν τις ευχές τους ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Δυστυχώς δεν έχουμε πλήρη φωτογραφική κάλυψη, διότι ήμασταν απασχολημένοι με την καλοπέραση και την κατανάλωση αλκοόλ και, ως εκ τούτου, δεν ευκαιρούσαμε.
Στο about του dim/art λέμε: «Κυκλοφορούμε ανάμεσά σας σε παρέες, σε βιβλιοθήκες, σε γκαλερί, σε αρχεία, σε θέατρα, σε κινηματογραφικές αίθουσες, σε συναυλίες, σε στέκια, σε μουσεία, σε αμφιθέατρα και σε μπαράκια. Κυκλοφορείτε ανάμεσά μας παντού και πρέπει να συναντηθούμε». Χθες, λοιπόν, συναντηθήκαμε. Θα ξανασυναντηθούμε διά ζώσης — όχι μόνο σε γενέθλια αλλά και με άλλες αφορμές. Θα εξακολουθήσουμε να συναντιόμαστε και ηλεκτρονικά. Είμαστε ανοιχτοί: περιμένουμε τη συμμετοχή σας, τις προτάσεις και τις ιδέες σας, τις συμβουλές και την κριτική σας, τα κείμενά σας (αλλά από αύριο, γιατί σήμερα έχουμε hangover).
Αυτά προς το παρόν· ας μην πούμε άλλα συναισθηματικά για το παρελθόν ή μεγάλα λόγια για το μέλλον, διότι διατρέχουμε τον κίνδυνο να μας πάρουν σοβαρά, κάτι που είναι η αρχή του τέλους.


Σχολιάστε