Δες το κι έτσι

05

Αντικείμενα καθημερινής χρήσης στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Με λίγη φαντασία, μπορείς να δεις στα μαχαιροπίρουνα, στα εργαλεία, στις βούρτσες ή στα τιρμπουσόν ανθρώπους, ζώα, αυτοκίνητα, σπίτια, πόλεις κ.ο.κ. (εδώ μια παλιότερη ανάρτηση του dim/art για τον ανθρωπομορφισμό ή/και τον ζωομορφισμό των «άψυχων» αντικειμένων). Ο Γάλλος καλλιτέχνης Gilbert Legrand διαθέτει, εκτός από μπόλικη ζωηρή φαντασία, και δημιουργικότητα· την αξιοποιεί υλοποιώντας αυτό που είδε στα αντικείμενα καθημερινής χρήσης στο σπίτι του και δημιουργώντας ευφάνταστους, ολοζώντανους καρτουνίστικους χαρακτήρες.

AVT_Gilbert-Legrand_1733
Το dim/art δεν γνωρίζει αν ο Gilbert έχει σύζυγο, σύντροφο, παιδιά ή συγκατοίκους· σίγουρα πάντως θα πρέπει να είναι περιπέτεια να ζεις μαζί του και, κυρίως, να μαγειρεύεις στην κουζίνα του!

* * *

Εδώ άλλες αναρτήσεις από την κατηγορία Κι αυτό τέχνη είναι

Το dim/art στο Facebook
Το dim/art στο Facebook

Σχόλια

3 απαντήσεις στο “Δες το κι έτσι”

  1. […] dimartblog.com δημιουργικότητα 2014-07-24 Share window.___gcfg = {lang: 'en-US'}; (function(w, […]

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.