Ας βρέξει αγάπη

—Μια δεκαεννιάχρονη φωτογράφος από τη Νότια Καλιφόρνια βοηθάει σκυλάκια να βρουν σπίτια με μια σειρά από ακαταμάχητα πορτρέτα—

Η Jessica Trinh αγαπάει πολύ δυο πράγματα: τη φωτογραφία και τα ζώα. Από μικρή φωτογραφίζει και ανεβάζει στο διαδίκτυο υπέροχες φωτογραφίες που έχουν τραβήξει την προσοχή και τον Ιανουάριο του 2013 αποφάσισε να βοηθήσει με τον τρόπο αυτό αδέσποτα ζώα σε καταφύγια να βρουν θετούς γονείς. Έδωσε στο project αυτό τον υπέροχο τίτλο «Let it Rain Love» και έχει φωτογραφίσει ως τώρα 50 υποψήφια προς υιοθεσία πανέμορφα σκυλιά.

«Ήθελα οι φωτογραφίες μου να αναδεικνύουν την ομορφιά τους και να ξεφύγω από την συνηθισμένη λυπητερή εικόνα σκυλιών μέσα σε κλουβιά», λέει η Jessica.

Οι όμορφες φάτσες και τα εκφραστικά μάτια των μοντέλων της που προβάλλουν μέσα σε μια βροχή από καρδούλες, αστέρια, κονφετί ή λουλούδια είναι ακαταμάχητες.

Ευχόμαστε ολόψυχα —σ’ αυτά και σ’ όλα τα ορφανά ζώα— να βρέξει αγάπη.

letiitrain2

letitrain1

letitrain3

letitrain4

letitrain5

letitrain6

letitrain7

letitrain8

letitrain9

letitrain10

letitrain11

* * *

Εδώ άλλες αναρτήσεις από την κατηγορία Ποιον είπες ζώο, ρε;

Το dim/art στο facebook
Το dim/art στο facebook

Σχόλια

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.