Χάσαμε «τα οφέλη της προσευχής»

pipa

Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με θέμα την προσευχή και τα οφέλη της σε επιχειρήσεις και οργανισμούς

Όπως πληροφορηθήκαμε, αλλά κατόπιν εορτής, από τη σελίδα του Κώστα Ρεσβάνη στο facebook, το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, διοργάνωσε χθες Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα «Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς», τη Δευτέρα στις 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη.

Σκοπό της ημερίδας αποτελούσε η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου-τεχνικής της Νοεράς Προσευχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίδρασή της και στα οφέλη της στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς (στελέχη του ιδιωτικού, δημόσιου, μη κερδοσκοπικού τομέα). Επίσης η συσχέτιση της Νοεράς Προσευχής με την αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία των επιχειρήσεων (κοίτα τι χάσαμε).

Η είσοδος ήταν ελεύθερη (και τζάμπα θα μας έβγαιναν τόσα οφέλη). Θα λαμβάναμε και βεβαιώσεις παρακολούθησης της ημερίδας ( :'( ), ενώ θα μαθαίναμε από κοτζαμάν Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πώς με τη Νοερά Προσευχή (sic, με κεφαλαία) γίνεται αποδοτικότερη μια επιχείρηση.

Όλο η κρίση και η ανάπτυξη που δεν έρχεται και τα οικονομικά δεδομένα και τα μνημόνια, μας πήρατε τα αυτιά. Η Νοερά Προσευχή θα μας σώσει — το λένε τα πανεπιστήμιά μας (μέσα).

Το dim/art και η στήλη Αυτό δεν είναι πίπα στηρίζουν τον εκσυγχρονισμό της παιδείας και τη διασύνδεσή της με τη σύγχρονη επιστήμη και με την αγορά. Ξεκινάμε άμεσα καμπάνια για εισαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων Νοεράς Προσευχής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και καλούμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος να ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση, αν ο Υπουργός Παιδείας δεν προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση της πρότασής μας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας είχε ως εξής:

17:00 – 17:15 ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΘΑΝΟΣ, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Διευθυντής του Εργαστηρίου «Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής»: «Εισαγωγική ομιλία σχετικά με τους στόχους του Εργαστηρίου και της Ημερίδας»

17:15 – 17:40 ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΜΦΙΛΟΣ ΓΙΑΠΙΤΖΑΚΗΣ: «Η μέθοδος της Νοεράς Προσευχής»

17:40 – 18:05 ΘΕΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ, Υπεύθυνη εκπαίδευσης της Εταιρείας SAP Hellas: «Τα οφέλη της πνευματικής αναζήτησης στη διαχείριση ενός στρεσογόνου εργασιακού περιβάλλοντος»

18:05 – 18:30 ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΘΑΝΟΣ, Καθηγητής Παν/μίου Πελοποννήσου: «Αποδοτικότερη επιχείρηση με Νοερά Προσευχή»

18:30 – 18:55 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, Καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιά: «Ο Πιστοποιημένος Επαγγελματίας και οι Σύγχρονες Μορφές Τεχνολογίας για Επιτυχή Έργα μέσα από τη χρήση της Κλίμακας του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου»

18:55 – 19:20 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Βαρύτονος συνεργάτης Εθνικής Λυρικής Σκηνής: «Η επίδραση της Νοεράς Προσευχής στη σύγχρονη τέχνη»

19:20 – 19:45 ΜΠΑΛΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, π. Διευθυντής Εντατικολογίας ΕΚΠΑ, Πανεπιστημιακής ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι: Σχολιασμός

19:45 – 19:50 ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΘΑΝΟΣ, Καθηγητής Παν/μίου Πελοποννήσου: Συμπεράσματα Ημερίδας

19:50 – 20:00 Κλείσιμο της εκδήλωσης από τον ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ & ΣΠΑΡΤΗΣ κ. κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟ.

* * *

ΥΓ: Η Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είχε αναρτήσει το πρόγραμμα της Ημερίδας, το οποίο βλέπετε παραπάνω, πλην, όμως, πλέον «Η σελίδα δεν υπάρχει!», η ανάρτηση διεγράφη.

panepistimiospartis

* * *

Εδώ άλλες αναρτήσεις από την κατηγορία Αυτό δεν είναι πίπα

Το dim/art στο facebook

Το dim/art στο twitter

instagram-logo

img_logo_bluebg_2x

 

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.